U bevindt zich hier:  Home|Productinformatie

Productinformatie

In onze showroom in 's-Hertogenbosch wordt het assortiment gepresenteerd. Zowel nieuw als gebruikt natuursteen en straatbaksteen alsmede keramische tegels zijn uitgebreid vertegenwoordigd. Dit zodat u een duidelijke indruk krijgt van de verschillende kleurintensiteiten, nuanceringen en de effecten van diverse bewerkingen op steen. 

Service en kwaliteit

Stone base mag zich rekenen tot de grootste leveranciers van natuursteen en straatbaksteen alsmede keramische tegels. Vanuit ‘s-Hertogenbosch en Rossum leveren wij jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters straatbaksteen en natuursteen aan steenhandelaren, tuincentra, bouwmarkten, exclusieve hoveniers, (lokale) overheid en aannemers in de wegen- en utiliteitsbouw. Door een uitstekend netwerk van toeleveranciers, deskundig personeel en korte levertijden is Stone base een betrouwbare, professionele partner die goede service hoog in het vaandel heeft staan.

Om de kwaliteit van de producten alsmede de bedrijfsprocessen en leveranties te waarborgen, is Stone base sinds 2004 ISO gecertificeerd. Bij Stone base kunt u voor, tijdens en na de aankoop van stenen en verlichting terecht voor een deskundig advies en goede begeleiding.

 

Adresgegevens
Rosmalensedijk 10
5236 BD 's-Hertogenbosch
+31(0)73 643 14 42
info@stonebase.nl

Openingstijden
maandag - vrijdag 9:00 - 18:00 uur


Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.