Maatwerk

Stone base staat voor deskundigheid en service en streeft er naar om te voldoen aan uw wensen. Natuursteen, keramiek en beton kunnen voor u op maat worden geproduceerd en afgeleverd. Speciaal voor uw ontwerp en passend bij uw stijl. Dit voor complete tuin- en bouwprojecten, maar ook voor één element. Stone base is de basis voor uw ontwerp!

Het voornaamste product dat wordt gebruikt voor maatwerk is natuursteen, dit betekent echter niet dat er in beton en keramiek niks mogelijk is. Beton is standaard al beschikbaar in een brede scala aan afmetingen en soorten. Keramiek daarin tegen is moeilijker te bewerken door zijn hardheid en zijn dikte, toch zijn er voldoende mogelijkheden door ze in een facet te zagen. Om uw tuin tot in de kleinste detail af te werken worden tegels, muurafdekkers, zwembad randtegels, opsluitingen en etcetera op maat geleverd. Daarnaast behoren constructieve elementen zoals platen, dorpels, vensterbanken, traptreden, deuromlijstingen etcetera tot de mogelijkheid. De keuze in natuursteen is erg ruim en geeft u de ruimte om een uniek stukje toe te voegen aan uw project. Voor beton is er al een groot assortiment aanwezig en met keramiek kunt u niet zozeer constructieve elementen maken maar op de kleine schaal zijn er toch voldoende mogelijkheden.

Doordat Stone base beschikt over een eigen zagerij kunnen wij deskundig advies geven en in de meeste gevallen binnen een korte periode leveren. Wij zijn een totaalaanbieder, van productie tot het leveren op maat. Maak uw plannen kenbaar samen wordt gekeken naar de mogelijkheden en levertijden. Indien akkoord wordt er een compleet productie- en legplan voor u gemaakt. Zo worden ideeën geconcretiseerd en omgezet naar een uiterst bijzonder en strak resultaat. Een exclusievere uitstraling dan dit is er niet.